VELKOMMEN TIL – VI ER JESMORE!

Det har trukket i os længe – og nu er vi her endelig!

Med afsæt i en god portion erfaring og et bred skare af unikke partnere tog vi i 2021 springet og stiftede JESMORE. Mere end 30 års erfaring med maskiner, produktionsanlæg, forretningsudvikling og ledelse danner grundlag for vores målsætning om at levere værdiskabende løsninger til vores kunder.

Foruden projektering og maskinbyg indenfor bl.a. den grafiske industri, vindmølle industrien, slagteribranchen og en lang række specialproduktioner har vi erfaring indenfor områder som internationalt salg, specifikation og sammensætning af produktionslinjer, sourcing mv. Vi hjælper med alt fra levering af komplette produktionslinjer over forretningsudvikling til projektledelse og maskinkonstruktion.

Vi møder folk i øjnehøjde og er vant til at begå os i mindre virksomheder, såvel som internationale selskaber og bistår med alt fra idéer over komplette turn-key løsninger til rådgivning på tværs af landegrænser og fagområder. Vi tror på at ordholdenhed, fleksibilitet, konstruktiv dialog og respekt for kompetencer er den korteste vej til succes.

Vi er JESMORE, din sparringspartner når det gælder teknik, maskiner og forretningsudvikling.

Se mere under “Vi tilbyder” eller gi os et ring. Vi glæder os til at høre fra dig.