STORT Velkommen til Simon

Vi har forrygende travlt med at supportere vores gode kunder. Det er vi meget glade for og det er derfor også med stor glæde, at vi endnu engang udvider flokken og pr. 1. Oktober kunne byde velkommen til vores nye projektleder og konstruktør @Simon Holst.

Simon er uddannet maskiningeniør og kommer senest fra en stilling som Project Manager hos @Knauf, som bl.a. indbefattede projektering og implementering af maskinanlæg. Foruden dette har Simon mere end 20 års erfaring med konstruktion og opbygning af næsten alle former for specialmaskiner og han er ikke bange for at få beskidte fingre; han er nemlig også udlært smed og ved derfor også hvordan håndværket skal udføres.


”Vi ser det perfekte match i Simon, da han har en unik forståelse for hvordan processerne forløber i en produktionslinje fra end-to-end. Ligeledes deler Simon vores grundlæggende ønske om at skabe værdi for kunden og får projekterne til at lykkes. Hans uddannelse, erfaring og knowhow gør ham til en drønstærk allround profil som passer perfekt ind i JESMORE DNA’et. I tillæg hertil vil hans personlighed helt sikkert gøre ham til et vellidt ansigt blandt vores kunder fordi det er ensbetydende med høj faglighed, stort output og ordholdenhed.

Simon bliver en hjørnesten i JESMORE, da han kan løfte stort set alle opgaver indenfor konstruktion, projektledelse og konfigurering af maskinanlæg samtidig med begge ben er plantet solidt i den jyske muld.

Hvis du sidder med en potentiel opgave så tøv endelig ikke med at tage fat i os – vi sidder klar til at hjælpe.

Jesper & Morten
JESMORE

Simon Holst | Projektleder & Konstruktør