JESMORE rykker i nye lokaler og indgår samarbejde med TRITECH – Partnerskab udvider kompetencerne

JESMORE er pr. 1/11 flyttet i nye lokaler på adressen Gl. Skartved 9, 6091 Bjert. Lokalerne har tidligere huset produktionsvirksomheden AH Industries og består af kontor- og mødefaciliteter og kantine til vores voksende stab af medarbejdere og gode partnere.

Samtidigt med indflytningen i de nye lokaler, er der indgået et strategisk samarbejde med maskinfabrikken TRITECH, der også har til huse i bygningen. Samarbejdet omfatter levering af komponenter og montagefaciliteter, mens der på TRITECHs side via samarbejdet udvides med kompetencer indenfor konstruktion og projektledelse.

”Vi kender TRITECH og ved at navnet afspejler høj kvalitet, ordholdenhed, fleksibilitet og stor kapacitet indenfor spåntagning samt plade- og smedearbejde. Grundlæggende deler vi som virksomheder mange værdier og vi ser derfor TRITECH som den optimale partner for os til levering af komponenter til vores projekter da vi er sikre på kvalitet og levering” udtaler CEO Morten Støhs og CTO Jesper Ellebæk.

JESMORE har på kort tid opbygget en god kundeskare og et stort netværk og i forbindelse med både projekter og produkter ses der flere steder behov for produktionskapacitet når Engineering-afdelingerne afleverer tegningsmaterialet.

For TRITECH betyder partnerskabet med JESMORE et vigtigt skridt i virksomhedens strategi om at udvide kompetencerne indenfor konstruktion og projektledelse og det nye samarbejde er også et tilbud om en hjælpende hånd til de TRITECH kunder, der måtte være maxet ud på kapacitet. Ifølge Henrik Poulsen, medejer og COO ved TRITECH, kræver den travle maskinbyggerbranche at man som underleverandør hele tiden forbedrer mulighederne for at hjælpe kunderne for på den måde også at holde produktionen i Danmark.

”Sammen med JESMORE kan vi nu tilbyde hjælp til konstruktion, hvis vores kunder er presset på tid og har behov for en hjælpende hånd. Vi har endda muligheden for at varetage engineering og projektering af hele maskiner og levere en færdig enhed på gulvet ved kunden.”

CEO Claus Jørgensen tilføjer:

Industrien mangler arbejdskraft og samarbejdet med JESMORE er et godt eksempel på, hvordan vi via partnerskaber kan udvide vores kompetencer og samtidig forbedre vores konkurrenceevne. COVID-19 pandemien tvinger lige nu alle til at tænke kreativt for at følge med efterspørgslen og værdiskabende samarbejder er et af værktøjerne”

TRITECH råder over en moderne maskinpark til spåntagende bearbejdning, Bystronic fiberlaser og kantpresser samt smedeværksted og montagefaciliteter med krandækning.

JESMORE tilbyder alt indenfor maskinkonstruktion, projektledelse, maskinbygning og forretningsudvikling indenfor industrien.

www.jesmore.dk

www.tritech.dk