Vi hjælper dig med integrationen af dit kommende produktionsudstyr!

Arbejder du i en produktionsvirksomhed og ønsker i at øge jeres produktivitet?

Eller står du overfor at skulle investere i nyt produktionsudstyr?

Så står JESMORE klar til at hjælpe dig som din leverandør og sparringspartner, som sørger for at du får det rette udstyr på dine vilkår!

Vi er vant til at håndtere produkter og maskiner fra danske og internationale OEM-leverandører.
Vi forestår også alt fra opdatering af eksisterende maskiner til specifikation af hele linjer, fremstilling af egne maskiner, montage, installation, idriftsætning og service.

Vi kender udfordringerne og guider dig forbi faldgruberne, så dit projekt bliver en succes.

Vi tænker de kreative løsninger, og hvad enten opgaven er opdatering af en eksisterende produktionslinje eller nye maskiner, så medbringer vi forståelsen for vigtigheden af parametre som funktion, driftssikkerhed, output, servicevenlighed, leveringstid og pris. Det ligger i vores DNA.

Vi arbejder lige nu med flere spændende projekter inden for energi, emballering, vind, emballering, produkthåndtering, pakning mm.
Vores erfaring spænder bredt, men vi er især stærke på alle former for håndtering af materialer i baner som eksempelvis folier, film, papir, karton, gummi og non-woven.
Sammen med vores partnere kan vi tilbyde komplette løsninger, der er skræddersyet til netop dit behov.

Så søger du en erfaren og seriøs maskinleverandør til en specialmaskine eller har du brug for opgradering eller nybygning af en produktionslinje til inden for f.eks. batteriproduktion, pharma, papir, dækproduktion eller noget helt femte, så tag en uforpligtende snak med os.

Hør hvordan vi kan være med til at stille skarpt på dine behov. Vi er din partner der sikrer, at din investering i fremtidens produktion bliver en succes.

Find vores kontaktoplysninger på hjemmesiden og book et uforpligtende møde eller giv os et ring. Vi glæder os til at høre fra dig!