Hvis du kan svare JA til ÉT af disse 4 spørgsmål, så mangler du sikkert Engineering kapacitet!?

  1. Er du maskinbygger til industrien og mangler engineering kapacitet?
  2. Arbejder du i produktionsvirksomhed og har brug for hjælp til projektledelse af kundeprojekter og/eller interne projekter?
  3. Er du i en produktionsvirksomhed og har ønsker om at få bedre styr på jeres tegningsdokumentation?
  4. Har du en idé til et produkt, men har behov for hjælp til tegningsarbejde og prototype-fremstilling?

Så kan JESMORE hjælpe dig!

Vi tilbyder alt indenfor mekanisk konstruktion i 3D/2D og kan ligeledes hjælpe med fremstilling og sourcing, samt projektledelse af såvel interne projekter, som kundespecifikke opgaver.

Vores mange års erfaring med maskinprojekter og evnen til at kombinere nytænkende teknisk viden med projektledelse gør, at du som kunde hos os kan overlade projekter helt eller delvist til os.

Du kan derved fokusere på din kerneforretning, samtidig med du er sikret det ønskede resultat af et projekt. Dette kunne f.eks. være integration af en ny produktionslinje i en virksomhed. Mange spørgsmål rejser sig:

• Er der plads?

• Hvem kan levere hvad?

• Hvordan sikrer jeg korrekt rækkefølge af leverancer?

• Hvordan sikrer jeg mig at linjen lever op til mine krav?

• Hvad skal jeg selv sørge for at forberede? -og hvordan gør jeg det?

Alle disse spørgsmål kan JESMORE hjælpe med løsninger på. Med respekten for de individuelle kompetencer, er vi bindeleddet mellem dine ønsker og de muligheder der er for at løse den. Alt afhængig af den enkelte sag og dine ønsker, kan vi hjælpe med alt fra layouts til indkøring af maskinen. Fordelene for dig som kunde, er sparring på din proces og teknik, samt en individuelt tilpasset løsningspakke. Du er sikret det udbytte du ønsker.

Lige nu hjælper vi en god kunde med tilretning af tekniske tegninger med henblik på at ændre fremstillingsmetoden på deres produkt, og dermed sænke kostprisen – vel og mærke uden det går ud over kvaliteten!

Udbyttet ses direkte på bundlinjen, men vigtigst af alt er, at kunden ikke går på kompromis med egne principper og værdier, og funktionen i produktet og kvalitet og leveringsikkerhed.

Sådan reducerede vi fremstillingsprisen med 40%

JESMORE varetager i dette tilfælde en rolle som teknisk sparringspartner, projektleder, leverandørforhandler og sikrer på den måde kunden imod ubehagelige tekniske og økonomiske overraskelser. Resultatet i denne case er reduktion af fremstillingsprisen med ca. 40% og samtidig fremstilles produktet nu af en underleverandør.

Det er JESMORE’s kombinationen af teknisk viden, projektledelse, sourcing, men også forretningsudvikling der i dette tilfælde bringer værdi til vores kunde.

Dermed kan vores kunde fokusere på salg og markedsføring og øge væksten i deres virksomhed.

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

JESMORE

info@jesmore.dk / +45 60 51 24 51