Hvem er vi

VÆRDIGRUNDLAG

JESMORE er grundlagt af Jesper Ellebæk og Morten Støhs med målet om at blive fremstående partner der er med til at øge væksten og udviklingen hos vore kunder.

Med en solid ballast inden for en lang række industrier hjælper vi med alt fra levering af komplette produktionslinjer over forretningsudvikling til projektledelse og maskinkonstruktion. Samlet har vi mere end 30 års erfaring med maskiner, produktionsanlæg og drift af virksomheder. Vi ved hvad driftssikkerhed, brugervenlighed, ledelse og effektivitet betyder for succes i en virksomhed.

Samarbejde og fleksibilitet er nøgleord i vores værdigrundlag og vi har et klart mål om altid at være i tæt kontakt med vores kunder for på den måde at sikre størst muligt kendskab til kundens forretning og behov.

Vores principper

Vi sætter en ære i at skabe mest mulig værdi og vi tror på at ordholdenhed, fleksibilitet, konstruktiv dialog og respekt for kompetencer er den korteste vej til succes.

Vi agerer fleksibelt og med et stort netværk af samarbejdspartnerne, blandet med en god portion erfaring, er vi ikke bange for at springe på opgaver der kræver kompetencer inden flere discipliner.

Mottoet “JESMORE – say YES to MORE” underbygger vores tankegang og væremåde, der indbefatter, at vi som partner tager det fulde ansvar for opgaven og gerne krydser faggrænser og vanlige standarder for at sikre vores kunders succes.

Erfaring i flere fag

Foruden projektering og maskinbyg indenfor bl.a. den grafiske industri, vindmølle- og medicinalindustrien, slagteribranchen og en lang række specialproduktioner har vi erfaring indenfor områder som internationalt salg, specifikation og sammensætning af produktionslinjer, sourcing mv.

Vi er vant til at begå os i mindre virksomheder såvel som internationale selskaber og bistår med alt fra idéer over komplette turnkey løsninger til rådgivning på tværs af landegrænser og fagområder.

Jesper Ellebæk

Jesper Ellebæk

Co-owner / CTO

+45 60 51 24 51
jel@jesmore.dk

Hent digitalt visitkort her
Download digital business card here

Morten Lind Støhs

Morten Lind Støhs

Co-owner / CEO

+45 51 89 43 50
mst@jesmore.dk

Hent digitalt visitkort her
Download digital business card here

Lad os hjælpe dig

Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak eller giver en kop kaffe. Giv os et ring eller send en mail