Forretningsudvikling

Vi kender branchen

Vi har gennem en årrække opbygget en solid forståelse for DNA’et i produktionsvirksomheder i mange afskygninger og tilbyder på den baggrund at hjælpe med forretningsudvikling på en række områder. Ofte hænger områderne sammen og vi hjælper med at udpege og udføre de vigtigste opgaver, hvad enten målet er øget vækst, rentabilitet, organisatorisk stabilitet eller noget helt fjerde.  

Vi bistår på flere områder

På salgs- og produktsiden tilbyder vi alt fra strategiplanlægning, produktmodning, opstart af eksport, international handel, kontraktforhandling, teknisk salg og projektledelse af kundens projekter. 

På produktionsdelen hjælper vi bl.a. med komplette layouts der sikrer optimalt vareflow, analyser af flaskehalse i produktion, sourcing, produktionsoptimering, sænkning af produktionsomkostninger og supply chain management. 

Organisatorisk knowhow

Organisatorisk kan vi bistå med alt fra strategiplaner, turn-around processor, organisatoriske tiltag i almindelighed, interim ledelse og operationel excellence. 

Vi holder begge ben solidt plantet på jorden og giver et klart svar vi står inde for og som vi gerne selv hjælper med at eksekvere.