Engineering

Vi tilbyder det du mangler

Vi tilbyder alt indenfor projektledelse, lead-engineering, mekanisk konstruktion i 3D/2D, idegenerering, produktmodning og produktionsoptimering af produkter.

Vi hjælper i alle faser fra idé til færdigt produkt og kan fungere som alt fra sparringspartner til totalleverandør af jeres opgave hvad enten det drejer sig om konstruktion, projektledelse eller produktion.  

Bredt, agilt og detalje­orienteret

Med stor erfaring fra bla. den grafiske industri, slagteribranchen, overfladebehandlingsanlæg, webhåndtering, vindmølleindustrien, robotanlæg og en lang række specialindustrier agerer vi bredt, agilt og med fokus på detaljen. Vi elsker mekanik og automation og tror på at nye teknologier kombineret med knowhow er den sikreste vej til succes, rentabilitet og driftssikkerhed.  

Vi agerer fleksibelt og med et stort netværk af samarbejdspartnerne, blandet med en god portion erfaring, er vi ikke bange for at springe på opgaver der kræver kompetencer inden flere discipliner.

Projekter i alle størrelser

Vi er vant til at håndtere alt fra internationale projekter i stor skala til mindre lokale opgaver. Uanset opgavens størrelse sikrer vi klar, værdiskabende kommunikation og vi befinder os naturligt som bindeled mellem slutkundens ønsker, konstruktionens mangfoldigheder og mulighederne indenfor fremstilling. 

Vi tilbyder desuden udvikling af skræddersyede værktøjer til projektledelse, ressourcestyring og produktions performance, der sikrer optimalt overblik og produktivitet.